منابع عبری‌زبان از گفت‌وگوی تلفنی نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا برای بار هشتم پس از وقوع جنگ غزه خبر دادند.

بایدن نتانیاهو

 به گزارش همشهری آنلاین، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا بار دیگر به صورت تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش الجزیره، این هشتمین باری است که دو طرف درباره جنگ غزه و اوضاع فلسطین اشغالی پس از جنگ کنونی که از هفتم اکتبر در قالب عملیات «طوفان الاقصی» آغاز شده است، تلفنی گفت‌وگو می‌کنند.

پیش از این، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی در خصوص حمله زمینی به غزه نوشت که لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا به یواو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی توصیه کرده فعلا حمله زمینی به غزه را به تعویق بیندازد.

این روزنامه اشاره کرد که بایدن نیز چند روز پیش در گفت‌وگو با نتانیاهو خواستار تعویق حمله زمینی به غزه شد و برای او مثال‌هایی در مورد اتفاقات پس از حمله زمینی آمریکا به افغانستان و عراق ذکر کرد.

کد خبر 802681

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۲۱:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
    0 0
    اسرائیل در جنگ نوار غزه با حمایت آمریکا و غرب قوانین بین‌المللی را رعایت نکرده است و هنوز هم رعایت نمی کند و 15 مهرماه تاکنون هم برای همه مردم دنیا ثابت شده است.
  • IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
    0 0
    جو بایدن را باید به دادگاه کیفری بین‌المللی ببریم/ نتانیاهو را باید به دادگاه کیفری بین‌المللی ببریم.
    • IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
      0 0
      دادگاه نظامی بهتره بخاطر جنایات جنگی باید محاکمه شوند
  • IR ۲۲:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
    0 0
    آمریکا چقدر سرش شلوغ شده از یه طرف باید کوتوله اوکراین را هدایت کنه از یه طرف احمق اسرائیل را اونا چقدر فلج مغزین که از بایدن کمک میگیرن
  • IR ۲۳:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
    0 0
    غزه امنیت نداشته باشد، تل‌آویو رنگ امنیت را نخواهد دید که نظامیان اسرائیلی مانند موش از نیروهای مقاومت فرار می‌کنند.